Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

SDT Informatics

Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

Referenties & Cases

Traceerbaarheid

Zespri kiwi's

SDT Informatics verzorgt reeds meer dan 15 jaar de naspeurbaarheid van de ZESPRI kiwi's.

 

De kiwi's worden in het ZESPRI / BNFW productiecentra te Zeebrugge herverpakt van bulk in tray's of kartons. Vervolgens worden deze dozen samengevoegd tot pallets.

 

Het is een continu evoluerend systeem en samen met Zespri wordt elk nieuw seizoen bekeken of er ingevolge de veranderende wetgeving en markten aanpassingen of vernieuwingen nodig zijn.

 

Zowel de hardware als de ontwikkeling van de specifieke software worden up to date gehouden.

 

Case studie PDF

Business app

CRV

De CRV inseminatoren en KI- dierenartsen die de veebedrijven bezoeken, beschikken al sinds 2009 over een PDA met een door SDT ontwikkelde CRV-specifieke toepassing. Deze applicatie zorgt voor een onmiddellijke registratie van alle ter plaatse verrichte handelingen en waarnemingen.

 

De toepassing is volledig vernieuwd in de vorm van een Iphone 6+ App die nog gebruikersvriendelijker is, meer functionaliteit biedt en beter aansluit bij de hedendaagse werkwijze van de gebruikers.

 

Sinds december 2016 maken +/-400 CRV inseminatoren en KI-dierenartsen dagelijks gebruik van de nieuwe app  en de reacties zijn uiterst positief.

Case studie PDF

Magazijnbeheer

Konings drankenproducent

De magazijnvoorraad en de daarmee verbonden logistieke goederenbehandeling zijn voor het succes van een organisatie meer dan cruciaal.

 

Het is dan ook van groot belang dat deze voorraden op een optimale wijze verwerkt worden en er bij de opslag en bewerking naar een maximale efficiëntie wordt gestreefd.

 

SDT Informatics ontwikkelde de toepassingen die het beheer van de voorraden en alle handelingen in het magazijn in de meest ideale omstandigheden laat verlopen en is al jaren leverancier bij Konings.

 

Konings heeft de voorbije jaren een sterke groei gekend en het ondersteunende ERP systeem wordt jaar na jaar verbeterd en geoptimaliseerd.

 

SDT heeft in 2016 opdracht gekregen om het WiFi netwerk te vernieuwen, zodat alles optimaal blijft verlopen.

 

Konings maakt gebruik van Microsoft Dynamics NAV.

Fieldservice toepassing
"proof of delivery"

Van Oirschot groothandel in verwarmings- en installatiemateriaal

Het organiseren en opvolgen van de activiteiten van Field-Service medewerkers is bijzonder belangrijk.

 

Een goed centraal beheer- & planning-systeem in samenwerking met het juiste datacaptatie systeem levert een aanzienlijke meerwaarde.

 

Van Oirschot gaf aan SDT Informatics de opdracht om een systeem te ontwikkelen dat een traceerbaarheid verzekert van de goederen die afgeleverd worden op de werven van hun klanten.

 

Met dit systeem kan er steeds aangetoond worden wat, wanneer en waar er is geleverd. Uiteraard zijn er buiten de on-screen handtekening ook foto's die kunnen zorgen voor bijkomend bewijs van aflevering.

Sales & verkoop PDA systeem

Simla - Beursverkoop & Showroomverkoop

Een efficiënt sales-departement is het visitekaartjes van het bedrijf.

De oplossingen die SDT Informatics aanbiedt, verhogen in belangrijke mate de efficiëntie van de orderopname.

 

Met deze oplossingen kan men de organisatie van de sales-activiteiten optimaal organiseren en controleren.

 

Simla gebruikt reeds meerdere jaren de SDT Expo software: een mobiel registratiesysteem voor het noteren van orders tijdens hun deelname aan beurzen en exposities in het buitenland.

 

Ook de vertegenwoordigers die dagelijks op de baan zijn, gebruiken een laptop versie van deze software. Hiermee kunnen ze hun klanten nog beter opvolgen: historiek, open saldo etc...

SDT Informatics
SDT Informatics
SDT Informatics