Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

SDT Informatics

Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

Voorraadbeheer hoofdmenu
Voorraadbeheer ontvangst goederen
Voorraadbeheer pick order

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk voorraadbeheer

 

SDT informatics heeft een standaard compact voorraadbeheer ontwikkeld. Na jaren van maatwerk hebben we zo veel kennis opgebouwd dat we besloten dit in een standaard oplossing te gieten.

 

De backoffice of ERP aanpassen kost handen vol geld. De meeste bedrijven lossen het op met het handmatig ingeven en het bijhouden van stock in Excel lijsten. Erg efficiënt is dit natuurlijk niet. Ben je opzoek naar een eenvoudige niet al te duur voorraadbeheer systeem om je eigen voorraad, ontvangst en verzending van goederen bij te houden?

 

Wij weten net zoals U dat elke situatie anders is. Voor een volledig gestandaardiseerde oplossing die plug and play is zal je altijd compromissen moeten sluiten. Vergelijk het met het instellen van een nieuwe computer. Iedereen stelt zijn bureaublad net iets anders in. In essentie doen we allemaal hetzelfde, het ziet er alleen iets anders uit of de flow is anders.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we zeer veel situaties gezien. We hebben alle features die we ooit zijn tegen gekomen of in maatwerk hebben moeten bouwen voor onze klanten opgenomen in ons standaard voorraadbeheer systeem.

 

Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld voor de gebruiker op de werkvloer. Intuïtieve overzichtelijke schermen die eenvoudig te bedienen zijn. Input via toetsenbord is tot een absoluut minimum beperkt en het is compatibel met elke backoffice!

 

Geïnteresseerd? Stuur ons zeker een mail naar info@sdt-informatics.be!

 

 

SDT Informatics
SDT Informatics
SDT Informatics