Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

SDT Informatics

Auto ID & Smart Apps for Mobile Workers

n aanspreekpunt

SDT Informatics biedt een totaaloplossing en totaalservice. Eén professioneel aanspreekpunt voor hardware, software, professionele diensten, onderhoudscontracten en herstellingen.

 

Meer dan 25 jaar ervaring

Twee en half decennia succesvolle implementaties en tevreden klanten. Een bijzonder grote ervaring en specialisatie.

  • Kennis van uw bedrijfsactiviteiten:
    De zekerheid dat onze specialisten u 100% begrijpen.
  • Een snelle en feilloze implementatie:
    Geen proefproject maar een bewezen oplossing.
  • Return-on-investment:
    Elke investering moet opbrengen, daar zorgen wij voor.

 

WAAROM KIEZEN VOOR SDT INFORMATICS ?

Specialist in mobiele applicaties: efficiënt, gespecialiseerd, gebruiks- en budgetvriendelijke oplossing

01

02

03

Know How

Meer dan de helft van onze jaarlijkse winstgroei gaat naar opleiding en onderzoek. Evaluatie van nieuwe producten, technologieën en werkmethodes. Accurate & innovatieve IT technologie voor bijna 2000 klanten.

 

04

Budgetvriendelijk

Geen dure voorstudies, pre-sales of advieskosten. Onmiddellijk een vrijblijvende prijsindicatie na het eerste functioneel gesprek. Onze doorgedreven kennis en specialisatie zorgen ervoor dat wij steeds de budget-vriendelijkste zijn.

 

05

No cure no pay

Werkende en degelijke oplossingen. U betaalt alleen voor het eindproduct. Oplevering binnen het afgesproken tijdsplan, rekening houdend met alle functionele eisen en binnen het budget.

 

"To be the best partner for a company to fulfill the increasing demand for mobile workers accuracy, efficiency and productivity, using the latest state of the art technology."

Wie is SDT Informatics?

Efficiëntie over heel de lijn zowel voor ons als voor U!

 

SDT Informatics is een Auto-ID solution center, gespecialiseerd in mobiele datacaptatie en werd opgericht in 1994 door Axel Lambot & Guido Van den Mooter. Beide eigenaars en bezielers van het bedrijf hebben elk meer dan 25 jaar ervaring in deze specifieke materie en staan nog altijd persoonlijk en even enthousiast achter elk project en dit vertaalt zich in kwaliteit. De jaarlijkse winstgroei staat nu al meer dan 25 jaar borg voor een gezond financieel bedrijf en verzekert de continuïteit.

Succesverhaal

Onze ambitie: de grootste specialisten zijn in dit domein, u de beste producten, de efficiëntste methodes en een volledig overzicht van de bestaande technologieën en mogelijkheden kunnen aanbieden.

 

Optimale klantentevredenheid

Wij verzorgen onze klanten graag en bieden een ongekende flexibiliteit. SDT Informatics is een KMO voor de KMO. Daarom hebben wij ook een vlakke hiërarchische structuur en spreekt u steeds met de juiste mensen. Overhead is beperkt  tot  een minimum: efficiëntie over heel de lijn zowel voor u als voor ons.

 

SDT Informatics grootste troef

Onze vele realisaties en toepassingen in tal van bedrijfssectoren waaronder ook de uwe zijn van onschatbare waarde voor een perfect advies.

Bedrijfsgebouw
SDT Informatics
Bedrijfsgebouw
SDT Informatics
SDT Informatics
Bedrijfsgebouw